25. aprill 2009

Banaanid, Aivar ja juuksed

Ilm on kuum, rüüpan mõnusat kuuma kohvi ja vastsoetatud kõlaritest jõuavad minu kõrvu mõnusad kuumad hitid. Kuum värk ühesõnaga! Ja tõmbangi siinkohal oma postituse koomale ... hea küll - nali.

Törts tööjuttu: eilne laupäevane tööpäev , mis pidi siis istutamisest koosnema, tõepoolest sellest ka esimesed poolteist tunnikest koosnes. AGA peale seda said meil augud otsa, sest hallipäine vanamees, kes neid mingi imemasinaga tekitas, tegi neid ilmselgelt liiga vähe. Lisaks jäid Jim ja Marco (meie tiimi 2 Belglast) tööle poolteist tundi hiljaks ja olid reedesest pidutsemisest veel mitte just väga heas konditsioonis ja tänu aukude otsalõppemisele kätteantud labidad käisid neile vähemalt sel päeval veidi üle mõistuse ja minema nad läksidki - välja magama.  Meile Karliga anti valida, et kas lähete ka minema või kaevate auke. Meie otseloomalikult kaevasime auke, võtsime päikest (liiga palju võtsime) ja lõunast lasime samuti jalga, sest ilm läks põrgulikult kuumaks ja varju lagedal põllul kühveldamisega loomulikult leida ei õnnestu. Täna tegelesime taaskord korjamisega ja samuti mitte rohkem kui lõunani, sest ka ülemustel sai lõpuks siiber. Muide  meiega koos töötas lisaks supervisorile ka meie suur tümikas ja tähtis boss, kes muudkui torises: "I'm too old for this shit." Sellest tulenevalt pidi täna muidugi tavalisest hoolikamalt rabama ja õnneks me talle kuidagi eriti ette ei jäänud kui välja arvata ühe koti traktorilt maha kukkumine, mille peale kostus veidi ropendamist ja kisa ning Karl vist lõikas ühe kobara ennem läbi kui see vanal kännul korralikult õlal oli. Selle peale tuli ka muidugi mõista põnevaid väljendeid. Üldiselt on ta selline äkkvihane mees, et kärgib ära ja siis on jälle muhe edasi. Pigem jäime talle siiski positiivselt silma ja see on ilmselgelt ainult hea.  7 päeva banaanide keskel on nüüd ametlikult läbi ja järgmised 7 päeva kohe ukse ees. Tegime ka veidi arvutamist, et kui meil igal nädalal õnnestub teha sama palju tunde nagu seekord välja kukkus, siis meie kuupalgaks kujuneb kodumaises rahas arvestatult umbes 20000 krooni puhtalt kätte. Pole paha või mis!

Törts muud juttu: Aivar on nüüd taaskord koos meiega ja ootab kunas ta tööle saab hakata, hiljemalt siis 5. mai.  Kuna tunti huvi, et kuidas ma siin internetis käin ja mis Annikast saanud on, siis kohe valgustan.  Internet jõuab minuni läbi mobiili ja üle gprs/edge/3G võrgu.  Laadides Eesti mõistes kõneaega saan ühtlasi ka mahupõhise interneti (50 dollarit, mille eest saab 600 dollari väärtuses teenuseid ja sealhulgas 500 megabaidi ulatuses andmeside ühendust. Ehk siis kus mul parajasti mobiililevi eksisteerib, seal on olemas ka internet. 
Annika on minu andmetel endiselt Broome'is kuid plaanib sealt kuskile mingi hetk liikuda.

Tänane päev tõi endaga kaasa ka suure laristamise. Esiteks ostsime 2.1 stiilis arvutikõlarid ja saame nüüd hea heliga muusikat nautida ning Star Warsi vaadata (meil muud ei ole).  Teiseks algas kõik sellest, et ma vaatasin hommikul peeglisse ja vastu vaatas metsjeesus ise ehk siis ma ei ole peale äralendu Eestist juuksurisse ilmselgelt sattunud. Kuna nädalavahetusel siin ilmselgelt midagi lahti ei ole ja kõik on hoopis kinni, siis  tuli midagi välja mõelda. Pealegi ei saa ma ka nädala sees pügalat külastada loomulikult tänu banaanindusele. Ühesõnaga ostsime juukselõikuri ning Aivar ja Karl said siis seda minu peal katsetada. Mis ma oskan öelda, tulemus pole paha kuid päris juuksuriametiga peavad nad veel  ilmselgelt ootama. Vähemalt meie korealastest naabrid kiitsid, et väga hea soeng on, aga mida nemad ka teavad :P

Ärge siis seagrippi jääge!

   

2 kommentaari: