23. aprill 2009

Banaanid, uimerdamine ja head uudised

Nii, kell on alles 13:44 ja tööl mind ei ole, mis toimub? Tuleb välja, et reedeti töötame me kõigest lõunani ja tänast päeva arvestades oli isegi selle lühikese aja sisustamisega raskusi. Supervisor pidi meile korduvalt mainima, et võtke tempo maha ja lõpuks ei osanud ta muud öelda kui et minge ja jalutage kuskil banaanide vahel. Nii palju kui seda töötegemist üldse oli, siis koosnes see juurikate väljakangutamisest ja korjamisest. Ilmselgelt hakkame me homme neid samu juurikaid istutama, mis tundub just laupäevaks sobiv töö olevat.  Meid on nüüd küll vähem, sest David täna tööle lihtsalt ei tulnud ja nagu me aru saime, siis enam ei tule ka. Ilmselgelt sai tal banaanidest lõpuks kõrini. Kõigele lisaks sai Aivar täna teada, et ka teda ootab rügamine alates 5. maist samas banaanifarmis. Ehk siis varsti on meid jälle kokku kolm.

1 kommentaar:

  1. Suured õnnitlused Aivarile ja teile ka siis taasühinemise lootuste puhul :)

    Sellega seoses meenub mingi naisolevus kusagil kaugel kaugel teist mingis ilusas rannas, kelle te ka maha endast jätsite, Kas temast ka midagi kuulda on olnud?

    + Vötke ikka mönuga, ehk siis pidage alkoholiga piiri, Sakslased EI SAA eesti keelest aru, ja üldse pole vaja seda nii tihti praktiseerida :)

    Aga väga huviga ootan(ootame) sinu suurepäraseid kommentaare liikluskultuuri, abivalmis inimeste ja muu säärase keerulise ja imeliku kohta, mida eestis ei kohta. Ning väga huvitab, kuidas mingil paganama juhutöölisel kusagil banaanifarmis internet on?!?!

    Tervitades,
    Reigo aka Xatax aka See imelik tüüp aka M&M

    VastaKustuta