6. mai 2009

Banaanirutiin

Tundub, et keegi  ei ole siia juba mõnda aega midagi kirjutanud ja sellega seoses pean ikka selle asja ise ühele poole saama. Kolmas nädal banaanifarmis, aeg lendab, banaane langeb, raha tuleb ... jah just täpselt nii ta on. Põrutavad sündmused ei ole hetkel osake meie igapäevast ja seepärast pole ma bloginduses just aktiivne olnud.

Töö on käpas, isegi Cavandish hakkab sõbraks saama ehk siis tegelikult on too banaanindus üks parimaid töid, mida me siin kängurumaal harrastanud oleme. Näituseks avokaadod suutsid mind nädalaga kohe vääääääga ära tüüdata ja kalavabrik sai sellega hakkama suisa esimesel päeval. Äratus on meil sujuvalt nihkunud kella viiele (jah hommikul!) kuna Aivari põld asub 12 kilomeetrit valele poole ja ilmselgelt tuleb ta sinna ka kohale sõidutada. Hiljem üritame tähtsate banaanitegelastega rääkida, et meid kuidagi samasse punkti kokku viidaks.

Täna saime ka lõpuks David'ile (kellel banaanidest kõrini sai) asendaja, aga paraku otsustas ta juba lõunast töölt lahkuda ja leidis banaanitöö liiga raske olevat. Iseenesest oli täna üpris kerge päev, et ma ei tea ... kummaline. Las ta siis minna, aga meil on nüüd endiselt üks inimene puudu, mis tähendab meie jaoks otseloomulikult rohkem tööd.  Pealegi kõiguvad ka Belglased oma töölkäimisega nagu banaanipuu siis kui ma seda kõigutan. Vahepeal oli Marco haige ja täna otsustas oma päeva kohtus veeta. Homme on tal ilmselgelt väga "hea" tuju, sest täpsemalt vestles ta kohtnikuga karistusest, mis järgneb peatatud juhtimisõigusega ja joobes sõitmisele. Kohalikud pakkusid, et kui hästi läheb, saab 2000 dollariga hakkama. Kuidas see ütlus oligi, et lolli ei päästa ka ...

Elukohaga on samuti seis muutusteta ja tuleb leppida vombatiga, kes vahepeal meie plekkkatusel jalutamas käib. Lisaks kasvab meie katuse kohal mingi imelik puu, mille otsast kukub imelikke asju ja kui need imelikud asjad selle imeliku puu otsast keset ööd alla sajavad, siis käib üks imelikult suur pauk. Aga peale vompsi ja puu pole siin häda midagi.

Mis siis ikka ... eile korjasime banaane, täna korjasime banaane, homme korjame banaane ja ka nädala pärast korjame banaane ... eks ma annan teada kui midagi peale banaanide korjamise toimuma saab. Seniks mõelge sellele, et meil ripub parajasti 50 kilo banaane laes, mis mõne päeva pärast valmis saavad! 














4 kommentaari:

  1. Sa tahad väita, et peale kolme nädalat banaanide vedamist, lõhkumist, raiumist, raputamist, külvamist ja jumal teab mida, on sul mingisugunegi isu veel 50kg banaani söömiseks?!?!?!

    VastaKustuta
  2. sul on ilmselgelt igav ja teades kuidas sulle ämblikud meeldivad siis loe järgmist uudist:
    http://www.elu24.ee/?id=116128tekkis väike road trip'i soov?

    VastaKustuta
  3. Reigo, ma väljendan sedasi oma pahameelt ... hammustan, närin ja söön need kurjamid lihtsalt ära!
    Tanel, kui ma hakkaksin igapäevaselt farmis ämblikke koguma, siis võiks varsti oma kollektsiooniga näitusele minna :)

    VastaKustuta
  4. krt Sul on vähemalt süüa, Neeger!!! Krt Neeger teebki banaani eest tööd, harju sellega Neeger!

    Lugupidamisega Peremees!!!! :D

    VastaKustuta